روش های بارداری

ساخت وبلاگ
روش های بارداری و  علائم بارداری
اگر زنان وقتی برای اول باردار می شوند، علائم و نشانه هایی در خود می بینند که بعد از مراجعه به پزشک متخصص و آزمایشات پزشکی که به عمل می آید باردار بودن آنها قطعی می شود. چون متاسفانه در شروع بارداری گاهی از اوقات  علائم و آزمایشات پزشکی کافی برای تشخیص نیستند بنابراین جهت تایید تشخیص اگر عضو نیستید نمیتوانید لینک ها را مشاهده کنید . لطفا
وارد شوید یا از
اینجا
ثبت نام کنید
باید از آزمایشات پزشکی کمک گرفت. در مقاله های قبلی اگر عضو نیستید نمیتوانید لینک ها را مشاهده کنید . لطفا
وارد شوید یا از
اینجا
ثبت نام کنید
را توضیح دادیم . با ما همراه باشید تا اگر عضو نیستید نمیتوانید لینک ها را مشاهده کنید . لطفا
وارد شوید یا از
اینجا
ثبت نام کنید
و علائم احتمالی بارداری را بیان کنیم.
[تصویر: 1296x728_HEADER_8-dpo-early-symptoms-1024x575.jpg]

روش های بارداری

علائم احتمالی بارداری
  1. قطع شدن قاعدگی: قطع کامل قاعدگی را نزد و هر زن جوانی باید به حساب بارداری گذاشت مگر اینکه ثابت شود که زن باردار نیست اگر چه قاعدگی زنانگی ممکن است به علل مختلفی برای مدت چند روز، یک هفته و یا بیشتر به تاخیر بیافتد ولی اصولاً زن هایی که قبلا قاعدگی مرتب و منطقی داشته اند تاخیر چند روز در قاعدگی شان را باید به حساب بارداری گذاشت و امتحانات لازمه را جهت تشخیص به عمل آورد.
  2. تغییرات سینه : بسیاری از دختران و زنان قبل از شروع قاعدگی از سفت شدن و حساسیت سینه هایشان شکایت می کنند که معمولا بعد از اتمام قاعدگی آنها برطرف می‌شود. در موقع بارداری، سنگینی و بزرگی پستان ها واضح تر شده و حساسیت آنها نیز زیادتر می‌شود. در ماه های چهارم و پنجم بارداری، گاهی از اوقات با فشار دادن نوک پستانها مایع غلیظ سفید رنگ مایل به زردی خارج می شود به نام کلستروم که باید تشخیص بارداری کمک زیادی می‌کند. در اطراف نوک پستان بسیاری از زنان باردار هاله سیاهرگی نمایان می‌شود که گاهی اوقات همراه با جوش های برجسته ای نیز می باشد. وجود این علائم کمک خوبی برای تشخیص بارداری می‌باشد.
  3. ویار و حالت تهوع: بر طبق آمار بیش از یک سوم زنان باردار از دل به هم خوردگی و تهوع شکایت می کنند. این حالت اکثر اوقات ها صبح ها بعد از برخاستن به وجود می آید و گاهی از اوقات به قدری شدید و ناراحت کننده می‌شود که منجر به استفراغ می گردد. ویار ، میل هوسانه ای است که غالب زنان در موقع بارداری نسبت به بعضی مواد غذایی مخصوصاً ترشیجات پیدا می کنند و این حالت تمایل گاهی از اوقات نسبت به مواد غیر غذایی مانند گچ دیوار و یا خاک روی زمین نیز ایجاد می گردد. حالت ویار و تهوع صبحگاهی ممکن است زود خیلی زود مثلا دو هفته بعد از عقب افتادن قاعدگی ظاهر گردد ولی معمولا شدت آن بیشتر در ماه های اول و دوم بارداری بوده و تا اوایل چهار ماهگی از بین می‌رود .
    [تصویر: PART2_1-683x1024.jpg]

    روش های بارداری


به طور استثناء گروهی از زنان باردار این حالت را تا مدت های طولانی دارند. علت ویار شدید و تهوع هنوز معلوم نشده است ولی در پیدایش آنها عوامل روحی و عصبی تا حدی موثر می باشند .
  1. بزرگ شدن شکم: بزرگ شدن و جلو آمدن شکم تا قبل از سه ماهگی که رحم در داخل حفره و لگن بزرگ می شود محسوس نیست ولی از ماه سوم به بعد رحم تدریجا بزرگتر شده و در بالای استخوان عانه حس می‌شود و شکم نیز به همین علت به جلو می‌آیند.
  2. سایر علائم بارداری: از قبیل ظاهر شدن لک و پیس صورت ورم دست و پا کم خوابی، حالت عصبی، سردرد، سرگیجه و تکرار ادرار جزئی بوده و اهمیت تشخیص ندارند.
انجمن های تخصصی دانشجویان و مهندسین عمران...
ما را در سایت انجمن های تخصصی دانشجویان و مهندسین عمران دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان icivily بازدید : 175 تاريخ : جمعه 6 بهمن 1396 ساعت: 12:34